ارده ۴۰۰ گرمی -عمده فروشی

ارده درجه 1 اردکان یزد وزن: 400 گرم همراه سیب سلامت
تاریخ تحویل: 3-5 days
177000 ریال
کاهش قیمت- مقداری بیشتری سود می کنید
تعداد 36+ 72+
قیمت 177000 ریال 173000 ریال
موجودی کالا 36

خواص شگفت انگیز کنجد

خواص بی نظیر ارده کنجد برای سلامتی

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.

1- به دلیل خاصیت گرم کنجد، مصرف آن برای افراد سرد مزاج بسیار توصیه شده است
2- فراورده ای جهت کاهش کلسترول خون
3- فراورده‌ای جهت بهبود کم خونی
4- فراورده‌ای جهت جلوگیری از پوکی استخوان، استحکام مفاصل، استخوان و دندان‌ها
5- فراورده‌ای جهت جلوگیری از بیماری‌های قلبی
6- فراورده‌ای جهت تامین مواد معدنی و مورد نیاز بدن ازجمله، کلسیم، آهن، روی، مس، منیزیم، فسفر
7- فراورده‌ای جهت تقویت قوای حافظه
8- فرورده‌ای جهت درمان بیماری‌های رحم
9- فراورده ای جهت درمان التهاب و دردهای عضلانی بصورت موضعی
10- فرورده ای جهت بهبود کبد چرب و ناراحتی‌های کلیوی
11- فراورده ای ضروری ویژه خانم‌های باردار
12-فراورده ای جهت درمان ناراحتی‌های گوارشی
13-فراورده ای جهت درمان سیستم ایمنی بدن و افراد ناتوان
14- فراورده ای انرژی بخش موثر در انجام فعالیت‌های روزانه

خواص غذایی ارده

ارده خاصیت گرما و انرژی بسیاری برای فرد داشته و از این جهت اغلب آن را در فصل زمستان استفاده می‌کنند 

توصیه می شود افرادی که لاغر هستند و تمایل بسیاری به چاق شدن دارند، از ترکیب ارده و شیره استفاده کنند .
همچنین ارده در تقویت قوای جنسی بسیار موثر بوده و بدین جهت علاوه بر خاصیت غذایی، خاصیت درمانی را نیز شامل می‌شود.
ارده را به دلیل خاصیت انرژی‌زا میتوان در وعده‌های صبح صرف کرده و کودکان نیز می توانند در هنگام صبح بصورت وعده صبحانه حلواارده و یا ارده میل کنند و بدین‌ترتیب تا آخر روز از انرژی کافی برخوردار خواهند بود
همچنین مصرف ارده برای تقویت حافظه کودکان از سوی پزشکان و کارشناسان صنایع غذایی، به وفور سفارش شده است

در اینجا برخی از خواص درمانی ارده بیان شده است...

خواص درمانی ارده

اگر خواص ارده را از جهت طب سنتی بررسی کنیم، به نتایج سودمندی دست می‌یابیم.

ازنظر طب سنتی، ارده قابلیت برطرف ورم‌های عضلانی را داشته و حتی دمل‌ها را نیز از بین می‌برد.
خوردن ارده خالص باعث دیر هضمی و بی اشتهایی می‌شود، درنتیجه توصیه شده که آن را با عسل و سرکه مخلوط کرده و سپس صرف شود.
علاوه بر آن از نظر طب سنتی گفته شده که ارده به عنوان مسکن درد و جهت پماد مالیدنی بر موضع درد نیز بکار می‌رود.
استفاده از ارده، جهت درمان بیماری‌های رحم، کرختی، کاهش فشار خون بالا، بیماران فلج و ناتوان، یبوست، نرم شدن سینه، درمان کلسترول خون، درمان کم‌خونی، یبوست، جلوگیری از پوکی استخوان، برطرف کننده ورم مفاصل، جلوگیری از سرفه‌های شدید و بیماری هایی از این نظر نیز توصیه شده است. 
ارده در جهت کاهش درد عضلانی، زخم های چرکی و مواردی از این نظر نیز استفاده می‌شود.
ترکیب کنجد و ارده و مصرف روزانه آن جهت درمان کبد و کلیه بسیار قابل توجه بوده و بدین جهت به بیمارانی که دچار کبد چرب و یا اختلالات کلیوی هستند، به وفور توصیه می‌شود.
همانطور که گفته شد جهت درمان درد استخوان و تسکین دردهای عضلانی، گرفتگی عضله، کمر درد، پا درد و در رفع بسیاری از بیماری ها بسیار مفید است
ناگفته نماند که مصرف ارده به دلیل طبع گرم آن، در بیماران ام اس درصورت عدم آلرژی به آن نیز مفید استعلاوه بر خواص درمانی ارده که در بالا ذکر شد، گفتنی است که ارده در پیشگیری بیماری‌های قلبی، عروقی نیز بسیار سودمند استد

 کالری ارده

ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :

مواد مغذی در هر 100 گرم

انرژی 595 کیلوکالری

کربوهیدرات ها 21 ٫ 19 g

چربی 53 ٫ 76 g

پروتئین 17 ٫ 00 g

آب 3 ٫ 05 g

ویتامین آ 67 IU

تیامین (ویتامین ب 1) 1 ٫ 220 میلی گرم ( 94٪ )

ریبوفلاوین (ویتامین ب 2) 0 ٫ 473 میلی گرم ( 32٪ )

نیاسین (ویتامین ب 3) 5 ٫ 450 میلی گرم ( 36٪ )

پانتوتنیک اسید (ویتامین ب 5) 0 ٫ 693 میلی گرم ( 14٪ )

ویتامین ب 6 0 ٫ 149 میلی گرم ( 11٪ )

اسید فولیک (ویتامین ب 9) 98 میکروگرم ( 25٪ )

ویتامین ب 12 0 ٫ 00 میکروگرم ( 0٪ )

کلسیم 426 میلی گرم ( 43٪ )

آهن 8 ٫ 95 میلی گرم ( 72٪ )

منیزیم 95 میلی گرم ( 26٪ )

منگنز 1 ٫ 456 میلی گرم ( 73٪ )

فسفر 732 میلی گرم ( 105٪ )

پتاسیم 414 میلی گرم ( 9٪ )

سدیم 115 میلی گرم ( 5٪ )

روی 4 ٫ 62 میلی گرم ( 46٪ )

 ارزش غذایی موجود در ارده 

طبیعت ارده کنجد

فواید ارده کنجد طبیعت ارده کنجد گرم و تر بوده و برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است.

ارده کنجد بهترین غذا برای زمستان

ارده کنجد، غذایی انرژی زا است و بهترین غذا برای فصل زمستان است که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد.

ارده کنجد برای کاهش کلسترول و چربی خون

مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و ماه سبب کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح چربی خوب خون یا همان HDL می شود.

ارده کنجد برای تامین کلسیم

ارده منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است وسبب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها می شود.

 تامین کلسیم با مصرف ارده کنجد

ارده کنجد بهترین غذا برای کودکان

مصزف ارده برای کودکان بسیار توصیه می شود زیرا به دلیل تحرک بالای کودکان، انرژی لازم را برای آنها تامین می کند و سبب تقویت حافظه شان می شود.

نرم کردن دمل ها

یکی از خواص مصرف ارده کنجد این است که سفتی ها و ورم های سفت داخلی و دمل ها را نرم می کند. مصرف ارده ، دمل و جوش ها را در سردمزاج ها پخته و باز می کند بنابراین می تواند باعث بروز جوش های پوستی در سردمزاجان گردد.

ارده کنجد برای پیشگیری از سرطان

در دانه کنجد و مواد غذایی حاصل از آن آنتی اکسیدان های فراوان موجود است که وجود این آنتی اکسیدان ها از سرطان در بدن پیشگیری می کند.

ملین و مسهل

 مصرف ارده سبب نرم شدن و تسهیل کار روده ها می شود و از این رو از یبوست پیشگیری می کند.

 خواص و فواید مصرف ارده کنجد

خواص ارده برای خانم ها

ارده قاعده اور است و مصرف آن سبب رفع بیماری های رحم خواهد شد.

دیگر خواص ارده:

مصرف ارده در تقویت قوای جنسی بسیار موثر است.

مصرف ارده برای رفع بیماری ها ی رحم مفید می باشد.

مصرف ارده از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

ارده کنجد و خواص باور نکردنی آن برای کاهش وزن

مصرف ارده در سردمزاجان سبب کاهش وزن و لاغری آنها خواهد شد زیرا خوردن یک تا دو قاشق ارده پیش از وعده غذایی اشتها را کم می کند و باعث می شود که فرد غذای کمتری بخورد و لاغرتر شود.

مواظب اضافه وزن نیز باشید !

خوردن بیش از حد ارده کنجد به این دلیل که حاوی چربی بالا و کالری زیادی است موجب چاقی و اضافه وزن خواهد شد پس اگر شما فرد کم تحرکی هستید و پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمی کنید، با خوردن زیاد این ماده غذایی حتما چاق خواهید شد. توصیه می شود افرادی که لاغر هستند و تمایل بسیاری به چاق شدن دارند، از ترکیب ارده و شیرهاستفاده کنند .

طرز تهیه ارده و روغن ارده کنجد

به کنجد خمیر شده ارده می گویند. برای تهیه ارده، ابتدا دانه های کنجد را خیس می کنند و پوسته سیاه یا قهوه ای رنگ و نازک آن را جدا می کنند سپس با آسیاب دانه های پوست کنده کنجد را له می کنند تا خمیری که به آن ارده می گویند به دست آید.

طرز تهیه ارده کنجد

تهیه روغن ارده:

روغن کنجد ارده از ارده به وسیله حرارت دادن و سرخ کردن کنجد و آسیاب نمودن آن استخراج می شود. روغن پرس سرد کنجد، نیز از کنجد خام با استفاده از وارد کردن فشار به دانه های کنجد بدست می آید .

نحوه نگهداری از ارده و روغن کنجد

فراورده های کنجدمانند ارده کنجد را در جای خشک، خنک و دور از آفتاب نگهداری کنید زیرا ارده و روغن کنجد حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و در صورتی که در معرض هوای گرم و نور قرار بگیرند، چربی هایشان اکسید می شوند.

مضرات ارده کنجد :

ارده کنجد انرژی زاست و کالری زیادی دارد و در صورت مصرف بیش از حد و عدم تحرک سبب چاقی و اضافه وزن شما خواهد شد.

استفاده از ارده برای افراد دیابتی مضر است.

روغن ارده را می توان تنها برای استعمال و پخت و پز استفاده کرد و نباید از آن برای سرخ کردن استفاده شود.

ارده کنجد برای سردمزاجان مفید است اما نباید بیش از حد مصرف گردد و همراه غذای دیگر خورده شود زیرا در هضم اختلال ایجاد می کند.

زیاده روی در خوردن ارده سبب گرفتگی در رگ هامی شود.

برای اصلاح عوارض ارده می توان سرکه, ترشیجات, آب لیموی ترش و شیرین استفاده نمود.

 

برچسب های محصول