شکر قهوه ای نیشکر -700 گرمی (سنتی) -عمده فروشی

اطلاعات غذایی شکر قهوه‌ای نیشکر مقدار در هر ۱۰۰‏ g (انرژی (کیلوکالری 380 چربی کل ۰ g چربی اشباع ۰ g چربی چنداشباع‌نشده ۰ g چربی تک‌اشباع‌نشده ۰ g کلسترول ۰ mg سدیم ۲۸ mg پتاسیم ۱۳۳ mg کربوهیدرات کل ۹۸ g فیبر غذایی ۰ g قند ۹۷ g پروتئین ۰٫۱ g ویتامین آ ۰ IU ویتامین ث ۰ mg کلسیم ۸۳ mg آهن ۰٫۷ mg ویتامین دی ۰ IU ویتامین ب۶ ۰ mg ویتامین ب۱۲ ۰ µg منیزیم ۹ mg
شناسه کالا در انبار: شکر قهوه ای نیشکر
135000 ریال
کاهش قیمت- مقداری بیشتری سود می کنید
تعداد 6+ 12+
قیمت 135000 ریال 128000 ریال
موجودی کالا 6
شکر قهوه ای : مخلوط کردن کریستال‌های شکر سفید با مقادیری از ملاس محلولی را تولید می‌کند که شکر قهوه‌ای نام دارد که بعد از فرآیند خشک کردن، کریستال‌های شکر قهوه‌ای تولید می‌شوند.

شکر قهوه‌ای کالری کمتری دارد

 شکر قهوه‌ای کالری کمتری به نسبت شکر سفید دارد و در کنترل چاقی موثر می‌باشد. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، کربوهیدرات‌هایی چون برنج، جو و شکر در شکل غیر تصفیه‌شده آن ارزش تغذیه‌ای بالاتری دارند و به نظر می‌رسد شکر قهوه‌ای به نسبت شکر سفید مزایای بیشتری برای سلامتی داشته باشد. لازم به ذکر است که میزان شیرینی شکر سفید و شکر قهوه‌ای مشابه است. پس می‌توان با خیال آسوده شکر قهوه‌ای را جایگزین شکر سفید در رژیم غذایی نمود.شکر قهوه‌ای روشن، از 3.5 درصد ملاس و شکر قهوه‌ای تیره، از 6.5 درصد ملاس تشکیل شده است

شکر قهوه‌ای طبیعی‌تر است

 شکر قهوه‌ای به صورتی طبیعی‌تر تولید می‌شود. به گونه‌ای که با افزودنی‌های صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو غنی نمی‌شود. درحالی‌که برای تولید شکر سفید از این مواد استفاده می‌شود و تولیدکنندگانی که برای تهیه شکر سفید تصفیه‌شده، تمام ملاس را از شکر جدا می‌کنند در حقیقت کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، فسفر و ... را از این شکر جدا می‌نمایند.

 شکر قهوه‌ای برای پوست و مو مناسب‌تر می‌باشد

 شکر قهوه‌ای به دلیل اینکه ویتامین B بیشتری دارد، پوست را در برابر اثرات ناشی از سن محافظت می‌کند و برای لایه‌برداری پوستی و ریزش سریع‌تر بافت‌های مرده پوست کمک‌کننده می‌باشد.

 شکر قهوه‌ای پیشنهادی مناسب برای فرآورده‌های قنادی

 شکر قهوه‌ای دارای کریستال‌های درشت‌تری در مقایسه با شکر سفید است و بسیار آهسته‌تر از شکر سفید حل می‌شود. در نتیجه بسیاری از تولیدکنندگان شیرینی‌ها ترجیح می‌دهند از آن استفاده نکنند؛ اما طعم کاراملی مطلوب آن، شکر قهوه‌ای را گزینه مناسبی برای تولیدات قنادی و شیرینی‌جات می‌نماید. به گونه‌ای که استفاده از آن باعث ایجاد طعمی متفاوت و بکر می‌شود.

 شکر قهوه‌ای نیز مانند شکر سفید سریعاً جذب بدن می‌شود

 برای افراد دیابتی که در زمان‌های افت شدید قند خون، به شربت شکر احتیاج دارند، وضعیت شکر قهوه‌ای و شکر سفید مانند یکدیگر است و همانند شکر سفید، شکر قهوه‌ای نیز می‌تواند در مدت زمان کوتاهی، قند خون را افزایش دهد.

بهترین شیوه استفاده از شکر قهوه ای

 برای آنکه بهتر بتوان از شکر قهوه ای استفاده کرد به این نکته ها دقت کنید:

 پودر: شکر قهوه ای را پودر کنید و به جای قند یا شکر سفید برای تهیه شیرینی به ویژه شیرینی خشک استفاده کنید. به این ترتیب بافت بهتری ایجاد می شود.

  • ذوب کردن: شکر قهوه ای را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری آب همراه با 2 قاشق آبلیمو مخلوط کنید و به آرامی حرارت دهید تا شکر آب شود. به این ترتیب شکر، شکرک نمی زند.
  • کارامل: ذوب شده شکر قهوه ای را با خامه مخلوط کنید و برای تزیین بستنی یا دسرها از آن استفاده کنید. یادمان باشد درباره

 برای دیابتی ها نیست: کالری شکر قهوه ای به نسبت سفید پایین است اما شکر «رژیمی نیست» بنابراین، این شیرینی ها فقط «کم کالری» است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست.

 

 

برچسب های محصول